Plazma vagy LCD?
Sajtószoba
Hírek a nagyvilágból

17 és 25 colos OLED monitorok a Sonytól

( www.geeks.hu 2011.02.22 )

 

Phosphor trail: a plazmatévék velejárója

( www.geeks.hu 2011.02.08 )

 

hybridbox ( hwsw.hu 2010.11.30 )

 

A tévéknél is a szoftver számít ( hwsw.hu 2010 11.23. )

 

A következő generáció ( hwsw.hu 2010.11.12 )

 

olcsóbb tévék ( hwsw.hu 2010.10.29 )

Google hirdetések (linkek)

Hasznos segítség az új tévé kiválasztásában

Üdvözöllek az oldalon!

Egy új tévé vásárlása előtt célszerű minél többet megtudni a jelenlegi és a jövőbeni technológiákról, mert egy elhamarkodott döntés, egy figyelmen kívül hagyott szócska vagy akár csak egyetlen betű a technológia megjelölésében könnyen vezethet a készülék idő előtti elavulásához. Ez az oldal azért jött létre, hogy segítsen eligazodni a különböző hangzatos kifejezések mögött meghúzódó technológiák között, segítsen a tévé vásárlást tervezőknek kiválasztani a számukra ideális készüléket.

 

Pár éve még csak az volt a fontos, hogy mekkora a tévé képernyő mérete. És hogy 100 Hz-es legyen. Most már kicsit szélesedett a választék, hiszen nem csak "sima" tévék vannak a boltok polcain (fogalmazzunk inkább úgy, hogy szinte már nincsenek is katódsugárcsöves tévék a polcokon), hanem különböző technológiára épülő lapos tévék is, elsősorban plazma és LCD, de a közelmúltban új vetélytársak is felbukkantak a színen (OLED, lézertévé). Melyik a jobb? Melyiket érdemes megvenni?

 

Talán nem is lenne kérdés hogy az ember mit vegyen, hiszen például ha számítógépes oldalról közelítünk a kijelzőkhöz, akkor adja magát az LCD technológia. A monitorok világában nem nagyon kapható plazma vagy led kijelző. De mindig minden változik... Nem szabad elfelejteni azt sem, hogy ami egy adott felhasználási területen bevált, nem biztos, hogy más helyzetben is megállja a helyét.

 

Bízunk benne, hogy oldalunk segít megfogalmazni a kérdéseket, megtalálni a válaszokat, és hogy a megszerzett információk birtokában minden kedves látogatónk meg tudja majd hozni a számára legoptimálisabb döntést. Sok örömet kívánunk új készülékéhez, és jó szórakozást oldalunk böngészéséhez!Google hirdetések